AB SKOVBAKKEN

skriv mail

AB SKOVBAKKEN

skriv mail

VENTELISTER

Ventelister i AB Skovbakken

En andelshaver har ret til at sælge sin lejlighed i ’lige linje’ mellem børn, forældre og bedsteforældre uden om ventelisterne. Vær opmærksom på, at det ikke er lovligt ifølge vores vedtægter at foretage ’forældrekøb’. Andelshaver skal selv bebo lejligheden.

Andelsforeningen har tre ventelister vedr. køb af lejlighed

1: Intern venteliste:

Her kan andelshavere blive skrevet op til en anden lejlighed i foreningen, end den de bor i. Som andelshaver, der er skrevet op på listen, kommer du først i køen til de lejligheder, der bliver udbudt til salg.

Vær opmærksom på, at man ikke må eje to lejligheder i foreningen. Ved køb af anden lejlighed skal den første derfor sættes til salg umiddelbart.

Opskrivning på den interne venteliste er gratis.

2: Familie ventelisten:

Her kan andelshaveres eventuelle børn og forældre i ’lige linje’ blive skrevet op til at købe en lejlighed i foreningen.

Personer, der er skrevet på denne liste kommer i kø efter interesserede på den interne liste og før en lejlighed bliver udbudt til salg eksternt.

Opskrivning på familielisten er gratis.

OBS: Står du på den interne liste eller på familielisten er det dit eget ansvar at holde øje med opslag på opslagstavlerne i opgangen. Det er et krav ved ethvert lejlighedssalg, at der hænges opslag op i 14 dage før en lejlighed bliver udbudt til salg eksternt.

3: Ekstern venteliste:

Her kan andelshaveres øvrige familie, venner og bekendte blive skrevet op til at købe en lejlighed i foreningen. Det er et krav for at blive skrevet op, at man kender nogen, der bor her i forvejen. Er du skrevet op på den eksterne venteliste, vil du modtage tilbud om lejligheder til salg fra vores administration. Det sker via din e-mailadresse.

Opskrivning på den eksterne liste koster 100 kr om året, som bliver opkrævet via e-mail. Er du skrevet på ventelisten er det dit eget ansvar at sørge for, at vi kender din gyldige e-mailadresse.

Andre ventelister:

Vi har en venteliste til garager og skråparkering, det er de parkeringspladser, der ligger mellem garagerne og blok A.

Alle henvendelser vedr. opskrivning skal rettes til bestyrelsen varetager alle henvendelser vedr. ventelister.

Du skal skrive til skovbakkenvirum@gmail.com eller på nedenstående kontaktformular.

Antal lejligheder 59 stk. på i alt 4970 kvm

De er fordelt således:

  • 3 stk. 109 kvm
  • 5 stk. 95 kvm
  • 27 stk. 87 kvm
  • 6 stk. 86 kvm
  • 15 stk. 77 kvm
  • 3 stk. 75 kvm

Kontakt os

Send en mail med formularen herunder vedr. ventelister, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

AB SKOVBAKKEN

SKOVRIDERGÅRDSVEJ 59, KÆLDEREN, 2830 VIRUM

SKOVBAKKENVIRUM@GMAIL.COM

CVR NR.: 61484612

MADE BY FIRMACOACHING.DK